Детска гривна с красива висулка-от дърво!

Бижутерия » ЗА ВСЕКИ » Гривни|Собствени Продукти

  • Детска гривна от красиви дървени топчета!
    Детска гривна от красиви дървени топчета!
Цена:1.50лв.
Доставка до 48 часа

Едно прекрасно изпълнение на едно красиво бижу-гривничка от красиви дървени топчета и дървено зайче за висулка!