ПРОМОЦИИ

Тук ще виждате най-невероятните оферти : 100% гарантирани от Деко Арт!Най-ниските цени за съответните продукти или услуги ще са винаги на промоция-евтино и изгодно за клиента!

 • ОФЕРТА за ТРАНСФЕРНА ХАРТИЯ за ТВЪРДА ПОВЪРХНОСТ:

  Оферта за постоянно ниска цена за трансферна декална хартия тип Ваденка за твърди повърхности-съответно за лазерен или мастиленоструен принтер.Най-ниската цена за трансферната хартия е абсолютно гарантирана-дайте жив линк към цена под нашата и ние ще Ви предложим цена с 10% по ниска от вече видяната(пратете инфо на souvenirsbg@gmail.com). Правете бизнес и водете Вашето хоби със увереност за най-ниска цена!

 • Оферта № 1 - ЧАША ПО ПОРЪЧКА !

  Чаша със снимка по Ваш избор - 7 лв.Снимката може да я пратите в електронен вид или на хартия.Зарадвайте Ваш приятел с персонализиран подарък!

  Чаша с Ваш надпис по поръчка - 5 лв.(просто кажете какво искате-ние ще го направим евтино и бързо-чаша с надпис-персонализиран подарък)!

  Чаша с емблема на футболен тим - 6 лв.Зарадвайте фен на който и да е футболен тим-ще направим чаша по поръчка евтино!

   

  Снимков материал и поръчки за чаши:на 4a6i@nai-evtino.com!

 • Оферта № 2 - ПЕРСОНАЛИЗИРАНЕ НА ПОДАРЪК!

  Папирус(грамота) със Ваш текст - 3.00 лв. Може да зарадвате приятел или да си направите майтап с някой,който сметнете че заслужава!

  Часовник по Ваш проект - 12 лв. Часовник от PVC с размери 25x25 см. и съответно със снимката на човека-когото сте решили да уважите!Механизмите са 100% проверени-работят добре!

   

  Изпращайте материали на - office@nai-evtino.com!

 • Оферта № 3 - ИКОНА ПО ПОРЪЧКА!

  Икона по поръчка по зададен размер от Вас - цена според размера!Например за р-р 11х15 см - цената е 7 лв.,за размер 15х20 см - цена 12 лв., р-р 19х28 см - 23 лв.!

   

  На конкретният въпрос ще получите съвсем конкретен отговор!

   

 • Оферта № 4 - НАТУРАЛЕН КЕХЛИБАР ПРОМОЦИЯ!

  Промоционални цени за 100% натурален кехлибар !

  Възползвайте се от цените-убедете се сами!

  (вижте в Бижутерия/Колекция ЕЛИТ)